Tropiske astrologi

Tropiske astrologi er den gamle astrologiske division af himlen. Når Zodiac blev opfundet, placeringen af konstellationer blev skrevet ned. Men siden da, den hele stjernetegn har flyttet næsten en hel tegn på grund af præcessionen, så hvem var når født jomfru, er nu sandsynligvis født en Leo – med de personlighedsændringer, der kommer med den. Tropiske astrologi ignorerer dette, og holder ved hjælp af de gamle tabeller – som intet har at gøre med hvor planeterne faktisk er på himlen.

Siderisk Astrologi erkender problemet med den skiftende tegn, men graver sig dybere ind i det latterligt: de mere siderisk astrologer forsøger at følge den virkelige fordeling af himlen, jo mere de distancere sig fra den gamle visdom. Siderisk astrologer ikke hævder at bygge på gammel viden, men er nødt til at ændre tegn og karakteristika over tid. De gør til gengæld hele konceptet af astrologi ugyldig. De reelle astronomiske tegn er et par dage ud fra den sideriske system nu – så ikke selv siderisk Astrologi ved hjælp af de korrekte stjernetegn.

Siderisk Astrologi bruger den faktiske konstellation, hvor solen er placeret på tidspunktet for fødslen som grundlag; tropiske astrologi bruger en 30 graders sektor af stjernetegn som sit grundlag. Tropiske astrologi er den mest populære form og det tildeler sine behandlinger baseret på tid af året, mens generelt ignorerer positioner af solen og konstellationer i forhold til hinanden. Siderisk Astrologi bruges af et mindretal af astrologer og baserer sine målinger på konstellationer i nærheden af solen på tidspunktet for fødslen.

Ifølge nogle astrologer støtter data den hypotese, at der er en sammenhæng mellem himmellegemerne og menneskelige hændelser. Der er sammenhænge for synkron skal blotte chance mellem astrologiske tegn og sådanne ting som personlighed, følelser og menneskets skæbne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.