RSS-Feeds – grundlæggende For almindelige mennesker

Utvivlsomt, du har besøgt forskellige hjemmesider, som du søger på internettet oplysninger, og du se ikoner eller læse meddelelser, der inviterer dig til at abonnere på webstedets “RSS Feed”. Men du kan ikke rigtig forstå, hvad en RSS-feed er.

RSS står for “really simple syndication”. Som du surfer på internettet, finde du altid en række websteder, der har oplysninger, som du gerne vil se mere af, eller som du vil spore. Det problem du skulle manuelt gå til steder, der søger efter nye opdateringer.

RSS er en teknologi, der tillader dig at kontrollere nye oplysninger på web-steder, du er interesseret i lige fra din stationære browser, uden at skulle besøge selve webstedet. RSS løser problemet med at skulle manuelt besøg og søge efter nye oplysninger et websted ved at bringe websiderne til dig i stedet for at du kommer til dem.

Bruge RSS, nødt du simpelthen til at have adgang til en computer og en internetforbindelse. Du har også brug for en RSS-læser eller en nyhedslæser. RSS-læseren vil vise en overskrift af den ny udstationering sammen med en kort synopsis af relateret indhold. Du læse Synopsen og hvis det interesserer dig, du klikker på overskriften, som vil tage dig direkte til den webside, det er offentliggjort på. Du kan have så mange RSS-abonnementer, som du ønsker.

Som en webmaster, kan du bruge RSS til at fremme din egen hjemmeside. Når de anvendes korrekt, kan RSS være en potent marketing værktøj. Du trække andre websteder, at abonnere på din RSS-feed, og vise din opdaterede indhold på deres hjemmesider. Dette gør det muligt at nå ud til nye målgrupper som du ellers ikke ville have adgang, og hjælper til at sprede dine oplysninger eksponentielt.

RSS er enkel at tilbyde (ingen bestemt ordspil) og lige simpelt for din abonnenter til at bruge. På grund af sin enkelhed er det undertiden en foretrukne markedsføring metode i forhold til email nyhedsbrev markedsføring. Mange mennesker vælger at abonnere på RSS-feeds for instant oplysninger i stedet for at abonnere på e-mail nyhedsbreve.

RSS er en praktisk form for oplysninger distribution, og fordi folk kan nemt tegne eller afmelde når som helst, det er et værktøj, hvormed de er meget komfortable. Fordelen for dig er at som webmaster, du får dit websted udsendes til potentielt millioner af mennesker via RSS, og du kan også bruge RSS som et middel til at få frisk opdateret indhold til dit websted også.

Leave a Reply

Your email address will not be published.