alt om bil viser: Hvordan til at planlægge i faser

Rom blev ikke bygget på én dag og din bil show ikke vil være enten. Du skal planlægge din begivenhed i faser og udføre det i faser. Hvad betyder det? Skrive alt, hvad du ønsker i dispositionsformat. Udpege en afslutningsdato for hvert element af ansvar. For eksempel, skal du kontakte bil klubber for at få vist vintage biler godt før showet. Dette bliver jeres tid-line.

Når Vis dag kommer, vil det være lettere at udføre planen, fordi det var projekteret i faser. Et andet eksempel, hvis du har fem hold, inddele projekt dispositionen blandt dem. Hvert team vil være ansvarlig for sin afdeling og møde tid-line.

Selv om du planlægger din bil show skal udføres i faser, er det afgørende at have uforudsete udgifter på plads. Med andre ord: en backup plan at tage højde for worst case scenarier som nogen droppe bolden eller en upålidelig kreditor. Det betyder ikke, du skal bekymre dig om hver lille negative ting eller plan for værst.

Ingen kan planlægge for ukendt, men når tingene ikke går som planlagt, rulle med det, fordi det er vis tid — og det er en smuk ting, når en plan kommer sammen. Forvent en stor bil show!

Leave a Reply

Your email address will not be published.